Originální fotoráměčky

Recyklace není žádný neznámý pojem. Materiál se dá zkrátka po určitém zásahu a ošetření znovu používat. Mnohdy tak vznikají originální a jedinečné produkty. 

I staré dřevo má právo na další využití

Když se projdeme po místech, kde stojí staré sýpky, chalupy či mlýny, tak můžeme pozorovat, jak se věkem změnilo samotné dřevo, které zde bylo základní surovinou pro jejich stavbu. Problém je, že většinou se tato místa rekonstruují a přirozeně tento starý materiál se likviduje. Je ovšem velká škoda spálit či jinak znehodnotit stáří, které se na dřevu projevilo vlivem jeho užívání. Mnohdy totiž lze pro něj najít další možnost uplatnění a tuto krásu nechat vyniknout na jiných místech. Přinesou totiž s sebou jedinečnost, originalitu a rozhodně vzbudí na pohled pozornost. V podstatě umí podtrhnout přírodní krásu a neskutečně nádherný design stáří.

Vše začalo skvělým nápadem

Když se najde tým lidí, kteří mají touhu přinášet něco specifického pro společnost, tak se i jednoduchý nápad dá zrealizovat. Dřevěné rámečky, které ukrývají výjimečné fotografie a jedinečné zážitky, by měly též odpovídat originální tvorbě. Díky tomu vznikla výroba originálních dřevěných rámů, pod značkou NATURAL FRAME. Česká, ruční výroba, která dala skutečně možnost starému dřevu se vrátit zpět na scénu a působit tak radost na mnohých místech. Je zachován nejen jeho vzhled, ale i textura, která je u dřeva zcela originální. Velmi se hodí do stylu provance, retro, art, venkovského stylu. Náš tým se zabývá zakázkovou výrobou na míru a rádi vám vyrobíme rám do vašeho showroomu na vaši prezentaci. Můžete tak využít naši výrobu rámů nejen na rodinné foto, ale i pro firemní účely. Myšlenku, kterou máme, zrealizujeme i pro firmy, restaurace, kavárny, hotely a podobně. 

Proč si vybrat tento ruční dřevěný rámeček?

Podpoříte ekologii a dáte starému dřevu možnost ukázat jeho krásu v jiném světle.
Dřevěné rámečky a rámy lze použít na obrázky, zrcadla, ale rovněž na podnikovou prezentaci či nabídku menu. Vše bude působit velmi efektivně a přitažlivě. Na první pohled tento produkt přiláká pohledem.
Je to originální ruční tvorba a dají se rámečky vyrobit přesně na míru podle potřeby.
Ideální dárek, který rozhodně přinese radost. 


Ruční výroba


Dodání do celé ČR


Originální dárek


Láska k přírodě