Krása dřeva. Vyrobeno v Česku

Dřevěné rámy - originální bytový doplněk s osobitou krásou

Krása dřeva je nadčasová, neomrzí a nikdy nevyjde z módy. Nábytek, podlaha, ale i bytové doplňky ze dřeva dodají interiéru nenapodobitelnou atmosféru, proto dřevo zůstává trvale žádaným materiálem. Dřevěné rámečky na fotky a obrazy jsou právě těmi doplňky, které si může dovolit úplně každý a dodat svému bydlení ten pravý styl.

Po letech, kdy naše domovy ovládly plasty a laminátové desky, se vracíme k materiálům přírodním a dřevo je jedním z nich. Sami jistě uznáte, že dřevěné fotorámečky vypadají na stěně nohem lépe, než ty umělohmotné. A co teprve umělecky či rustikálně provedený dřevěný rám na zrcadlo. Dřevěné rámy a rámečky, stejně jako každý originální bytový doplněk ze dřeva, jsou vhodnými dárky pro každou příležitost, stačí jen vybrat si ten správný styl.

Handmade dřevěné rámečky z recyklovaného dřeva

Naše firma se zaměřuje na ruční výrobu rámů a rámečků ze dřeva už dříve použitého. Opakovaným použitím jeho život prodlužujeme a zároveň šetříme životní prostředí. Staré dřevo totiž má svou duši a vypráví příběh. Když si pověsíte naše dřevěné rámy doma na zeď, začnete psát jeho další kapitolu.

Právě ruční práce zaručí, že dřevu zůstane zachována přirozená struktura, barevnost a že každý rámeček bude originálem díky jedinečné kresbě letokruhů a suků. Nemusíte tedy ani požadovat rám na míru a přesto bude ten, který si pořídíte neopakovatelný unikát. Přesto právě skutečnost, že děláme veškeré práce ručně a ne na strojích, je zakázková výroba dřevěných rámů a rámečků sado realizovatelná. Proto jestliže v naší nabídce nenajdete rám potřebných rozměrů nebo byste si přáli jinou povrchovou úpravu a konečný vzhled rámečků, rádi pro vás uděláme, co je v našich silách.


Ruční výroba


Dodání do celé ČR


Originální dárek


Láska k přírodě